3.9.2023

Vapaa-ajan toiminta

Vapaa-aikatoimikunta

Vapaa-aikatoimikunnan yhdyshenkilönä ja vetäjänä toimii Tuula Toivakka puh. 050 516 8170, sähköposti etunimi.sukunimi@pp.inet.fi . Ehdotuksia ja toiveita toiminnalle voi lähettää Tuulalle! 

Muut toimikunnan jäsenet ovat: Anne Kankaanranta, Matti Kähkönen, Minna Nokka, Riikka Räihä ja Suvi Turkkila

Yhdessä teemme enemmän! 

Vapaa-aikatoiminnasta saat tiedon työpaikkasi yhteysopettajan kautta sähköpostilla tai yhdistyksemme Facebook -sivuilta (sivujen lukemiseen ei tarvita kirjautumista Facebookiin) 


Tapahtumat on tarkoitettu ensisijaisesti ja pääsääntöisesti yhdistyksen jäsenille. Jäsenetuihin kuuluvat myös OAJ Etelä-Karjalan tilaisuudet. Tämän linkin alta löytyvät tiedot OAJ Etelä-Karjalan opettajille eli alueyhdistyksen jäsenille avoimista tapahtumista. Käytä siis hyväksesi myös alueelliset jäsenedut!

Yhdistys varaa oikeuden muutoksiin. Henkilö- ja yhteystiedot tallennetaan vain yhdistyksen käyttöön yhteydenpito ja ja tilastointia varten.
Jos olet ilmoittautunut muistathan myös tarvittaessa tehdä peruutuksen. Useimmiten tämä tapahtuu ILMOITTAUTUMISSIVULLA olevilla lomakkeilla. Kiireellisissä tapauksissa soita tai lähetä sähköpostiviesti.

Jos peruuttaminen unohtuu, yhdistys on oikeutettu perimään järjestelyistä jo aiheutuneet kulut. Lisätietoja tapahtumasta antaa aina ensisijaisesti tapahtuman yhteyshenkilö.

Tapahtumien omavastuuosuutta ei voi maksaa sporttipassilla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

______________________________________________________________

kll-logo.jpgOTATKO / OTATTEKO OSAA KLL:n tai vastaavaan toimintaan. Voit(te) anoa matka-avustusta. Lataa ohjeet täältä. Hakemus/anomus on AINA tehtävä etukäteen! Jälkikäteen tehdyt hakemukset voidaan hylätä. 


Pysyvä vapaa-ajan toiminta:

Kaukalopallovuorot: Kaukalopallovuoro perjantaisin klo 14.30-15.15 UK-Areenalla. Kaukalopalloasioissa voi olla yhteydessä Tero Piipariseen.  etunimi.sukunimi@edu.lappeenranta.fi

Golfosakkeet: Kaksi C-osaketta Viipurin golf OY:n kentillä. Ilmoittautuminen ja ohjeet 

https://forms.gle/cCeTJYSkprQ86jrZ7

 • OAJ Lappeenrannan golfosakkeiden käyttösäännöt: 
 • Yhdistyksellä on Viipurin Golfin kaksi C-osaketta. Koko jäsenistö voi käyttää etua kentän ohjeiden mukaan. Yhteen kierrokseen lasketaan kuluvaksi kuusi tuntia, joten edellisestä lähtöajasta 6h päästä voi seuraava pelaaja varata ajan ja lähteä pelaamaan. Yhdellä osakkeella voi pelata vain kaksi kierrosta päivässä.
 • 1. Ilmoittaudu golfosakkeen käyttäjäksi ohessa alla olevalla lomakkeella 
 • https://forms.gle/cCeTJYSkprQ86jrZ7
 • Tämän jälkeen sinulle lähetetään salasana varauskalenteriin, kunhan jäsenyytesi on tarkastettu
 • 2. Lähtöajat tulee merkitä omaan varauskalenteriin varaustilanteen seuraamisen vuoksi ja laskutuksen takia. 
 • https://www.supersaas.com/schedule/oajlappeenranta/OAJ_Lpr_Golf_2023
 • 3. Lähtöajat varataan joko VG:n nexgolffin kautta (VG:n jäsenet) tai puhelimitse caddiemasterilta. Soitettaessa ilmoitetaan OAJ Lappeenranta, osakkeen numero C15 tai C16 ja omat tiedot. 
 • 4. Etu on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää muille. 
 • 5. Sinun tulee kuulua Lappeenrannan OAJ Lappeenrannan seudun paikallisyhdistykseen. Etu ei koske siis kaikkia OAJ:n jäseniä.
 • 6. Varauksia yhdellä pelaajalla saa olla voimassa kaksi (2) samanaikaisesti. 
 • 7. Yksi kierros maksaa 10 euroa. Kesän kaikki pelit laskutetaan kauden jälkeen syys-lokakuussa. 
 • 8. Väärinkäyttötapauksissa (ei varausta omassa kalenterissa tai useampia varauksia samaan aikaan) etu evätään kuluvaksi ja seuraavaksi vuodeksi.