oaj-logo2014.png

Etsitko vapaa-ajan tapahtumia?
Ne löytyvät sivulta vapaa-ajalla nyt.

Siirtymässä senioriksi? - Kirjaudu OAJ:n jäsensivuille
Löydät liittymisohjeet, tietoa yhdistyksestä ja toiminnasta

Turva_logo_red.png
Sattuiko vahinko? - Sinullahan on OAJ:n jäsenvakuutus!


OAJ Lappeenranta järjestää

ILMOITUS OVTES:n (kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen) piiriin kuuluvien OPETTAJIEN LUOTTAMUSMIESVAALEISTA LAPPEENRANNASSA

Näissä vaaleissa valitaan JUKO / OAJ:N pääluottamusmies ja luottamusmiehet (5) sekä varaluottamusmiehet Lappeenrantaan toimikaudeksi 1.8.2019-31.7.2022.

Ilmoituksen ja ohjeen voit ladata tästä.

  • Ehdokkaaksi ilmoittautuminen 15.2.2019 mennessä vaalitoimikunnan sihteerille sähköpostiin (ks. liite yllä).
  • Lista ehdokkaista tulee nähtäväksi 18.2.2019
  • Vaalikokous, johon kaikki yhdistyksen opettajajäsenet voivat osallistua, pidetään torstaina 21.2.2019 klo 17.00 yhdistyksen toimistolla (os. Kannelkatu 2).
  • Pääluottamusmiesvaalin ja luottamusmiesvaalien tulos ilmoitetaan perjantaina 22.2.2019.

Tarkennus äänioikeuteen luottamusmiesvaaleissa / vaalikokouksessa:

Äänioikeutettuja ovat
- plm-vaalissa kaikki LPR:n paikallisyhdistyksen jäsenet, jotka ovat perusopetuksen ja lukion opetushenkilöstöä
- lukion lm-vaaleissa kaikki LPR:n py:n jäsenet, jotka ovat lukion opetushenkilöstöä
- perusopetuksen lm-vaaleissa kaikki LPR:n py:n jäsenet, jotka ovat perusopetuksen opetushenkilöstöä.


Vapaa-aikatoimikunta järjestääTulevia tapahtumia alueellasi

Järjestäjänä OAJ Etelä-Karjala

Lue lisää OAJ Etelä-Karjalan sivulta.
oajlogosininen.jpgHyvät jäsenet! Tarvitseeko opettajaryhmänne edullista kokoontumistilaa keskustassa?  Oletteko järjestämässä pienimuotoista tilaisuutta itse? Yhdistyksen toimisto on käytettävissänne.

Paikallisyhdistyksen toimistotila Kannelkadulla on jäsenten ja jäsenten sidosryhmien vuokrattavissa. Tilaan mahtuu enimmillään parikymmentä henkilöä. Tilassa on normaali keittiö esim. kahvi- ja teetarjoilua varten. Myös joitakin teknisiä apuvälineitä kokouksen pitoon löytyy. Tilaisuuteen on aina valittava vastuuhenkilö (= yhdistyksen jäsen), joka huolehtii tilan sääntöjen mukaisesta käytöstä. Säännöt PDF-tiedostona. Varausasioissa voitte ottaa yhteyden sihteeriin, jolta saatte nopeasti tietää onko tila vapaa.

Vapaa-aikatoimikuntamme facebook -sivuille tästä. - Vieraile!

vapaa-aika.jpg

Akavalaiset jäsenedut

Mutta tiesitkö, että Sinulle kuuluvat myös kaikki akavalaisten liittojen jäsenedut. Niihin voit tutustua ja saada lisäksi jatkuvaa henkiökohtaista postia uusista eduista. Tämä vaatii sen, että rekisteröidyt käyttäjäksi. Klikkaa sivulle www.jasenedut.fi

Henkilökohtainen tiedottaminen?

Saimme ehdotuksen, että tiedottaisimme jokaiselle jäsenelle henkilökohtaista sähköpostitse. Yhdessä päädyimme siihen, ettei yhdistys voi ryhtyä postittamaan tietoja henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin. Työpaikoilla on nimetty yhteyshenkilö, jolle yhdistyksen posti lähetetään. Se on tällä hetkellä tehokkain ja nopein tapa kertoa yhdistyksemme toiminnasta. Pienillä työpaikoilla - ja miksei isommillakin - voi yhteyshenkilö välittää viestit edelleen.

Miksi tieto ei mene kaikille yhtäaikaa?

Tiedot tapahtumista julkaistaan aina siten, että ne laitetaan

- yhdistyksen nettisivuille ja facebook -sivuille (yleensä jo ennen kuin tieto lähtee työpaikoille - erityisesti facebook -sivusto on usein etuajassa!)
- lähetetään työpaikkojen (päiväkotien ja koulujen ja yksittäisten työpisteiden) yhteyshenkilöille kaikille yhtäaikaa
- nettilomake kirjaa ilmoittautumistiedot tarkasti ja ilmoittautumisjärjestys säilyy

Yhteyshenkilöiden aktiivisuudesta riippuu se miten nopeasti tieto löytyy työpaikkojen ilmoitustauluilta. Yhdyshenkilön tilapäinen poissaolo työpaikalta vaikuttaa tietysti tiedon kulkuun. Mene silloin nettisivuille, niin sama tieto löytyy sieltä.

Pääluottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu  - ks. luottamusmiehet -sivulta.

Pääluottamusmiehen toimitila on nyt Koulukatu 23:ssa (2. kerros).

Myös työsuojeluvaltuutettu Mikko Neuvonen toimii luottamusmiestoimistoossa Hänet tapaa parhaiten puhelimitse p. 040 181 7776 tai 040 181 7776 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Luottamusmiestoimistoa kutsutaan nimellä LUOTSI.

Toimistolla ei ole päivystystä eikä puhelinta, joten tavoitelkaa yhdistyksen toimihenkilöitä heidän henkilökohtaisista puhelinnumeroistaan (ks. yhteystiedot) tai sähköpostitse.

 

Me kaikki kuulumme alueyhdistykseen: ETELÄ-KARJALAN ALUEYHDISTYKSEN NETTISIVUT www.oajetelakarjala.fi

Kvapaa-aikalogo.jpgaikki vapaa-ajan tapahtumat löytyvät sivulta "vapaa-ajalla nyt"

Osallistu! On menoa joka lähtöön...Ehdotuksia vapaa-aikatoiminnoiksi voitte esittää toimikunnan puheenjohtajalle ja jäsenille. 

 


YHDISTYKSEN TAUSTAA

OAJ:n Lappeenrannan seudun paikallisyhdistys aloitti toimintansa 15.1.2009. Toiminta rakennettiin entisen Lappeenrannan OAY:n pohjalle. Mukaan liittyivät Joutsenon alueen YSI-piirin jäsenet sekä toiminta-alueemme lastentarhanopettajat. Yhdistys toimii kasvatus- ja opetusalan ammateissa toimivien jäsentensä edunvalvojana. Yhdistys järjestää myös monipuolista vapaa-aikatoimintaa.

Jäsenasioissa auttaa jäsensihteeri Taija Mansikka etunimi.sukunimi(a)gmail.com. Jäsenasioita voi hoitaa myös OAJ:n jäsenrekisterin avulla jasenrekisteri@oaj.fi  tai OAJ:n jäsensivuilla netissä.

Kaikissa yhdistysasioissa voit kääntyä yhdistyksen puheenjohtajan ja erityisesti käytännön asioissa sekä kyselyissä sihteerin puoleen. Parhaan avun työsuhdeasioissa saat suoraan pääluottamusmieheltä tai muilta luottamusmiehiltä.