oaj-logo2014.png

 LAPPEENRANTA

Seuraa yhteysopettajien tiedotteita sekä OAJ Lappeenrannan facebook-sivuja.

Kevätkokous 

OAJ:n Lappeenrannan seudun paikallisyhdistys ry:n jäsenille

TI 25.4.2023 HOTELLI PATRIA

Tervetuloa mukaan yhdistyksen jäsentilaisuuteen ja/tai kevätkokoukseen. Kevätkokouksen yhteydessä ei valita uusia jäseniä hallitukseen. Tule tutustumaan hallitustoimijoihin ja kuulemaan ajankohtaisista asioista.

- klo 17 alkaen kahvit tarjolla

- klo 17.15 Jäsentilaisuus. Tule kuulemaan ajankohtaisista asioista, kuten tulevista palkankorotuksista, luottamusmiehiltä ja työsuojeluvaltuutetulta. Voit myös kysyä sinua mietityttävistä asioista, sekä laittaa kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumislomakkeeseen.

- klo 18 Yhdistyksen kevätkokous. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat.

- Kokousruokailu kevätkokoukseen osallistuneille n. klo 18.45.

Kokoukseen ilmoittaudutaan viimeistään ma 17.4.

 Klikkaa tästä alta ilmoittautumiseen.

Tai kopioi ilmoittautumisosoite selaimeesi: https://forms.gle/vibL55WsAgQtXemn7

Sihteeri Sari Piitulainen lähettää ilmoittautuneille kokousasiakirjat ilmoittautumisen päätyttyä.

Muista ilmoittaa Meri Tuunaselle, jos joudut perumaan tulosi meri.tuunanen@gmail.com

Terveisin OAJ:n Lappeenrannan seudun paikallisyhdistys ry_____________________________________________

Vapaa-aikatoimikunta järjestää:

Vapaa-aikatoimikunnan tiedotteet jaetaan ensisijaisesti yhteysopettajien kautta sähköpostilla. 

Vapaa-aikatoimikunta tiedottaa ajankohtaisista tapahtumista myös Facebook-sivuillaan. Sivulle pääsee kirjautumatta Facebookiin. 

vapaa-aika.jpg

___________________________________________________________________

______________________________________________________________

OAJ Lappeenrannan golfosakkeiden käyttösäännöt

 

Yhdistyksellä on Viipurin Golfin kaksi C-osaketta. Koko jäsenistö voi käyttää etua kentän ohjeiden mukaan. Yhteen kierrokseen lasketaan kuluvaksi kuusi tuntia, joten edellisestä lähtöajasta 6h päästä voi seuraava pelaaja varata ajan ja lähteä pelaamaan. Yhdellä osakkeella voi pelata vain kaksi kierrosta päivässä.

1. Ilmoittaudu golfosakkeen käyttäjäksi ohessa alla olevalla lomakkeella 

https://forms.gle/RNJwpg5wgN9Bz2gL9 

Tämän jälkeen sinulle lähetetään salasana varauskalenteriin, kunhan jäsenyytesi on tarkastettu

2. Lähtöajat tulee merkitä omaan varauskalenteriin varaustilanteen seuraamisen vuoksi ja laskutuksen takia. 

https://www.supersaas.fi/schedule/oajlappeenranta/Golf2022 

3. Lähtöajat varataan joko VG:n nexgolffin kautta (VG:n jäsenet) tai puhelimitse caddiemasterilta. Soitettaessa ilmoitetaan OAJ Lappeenranta, osakkeen numero C15 tai C16 ja omat tiedot. 

4. Etu on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää muille. 

5. Sinun tulee kuulua Lappeenrannan OAJ Lappeenrannan seudun paikallisyhdistykseen. Etu ei koske siis kaikkia OAJ:n jäseniä.

6. Varauksia yhdellä pelaajalla saa olla voimassa kaksi (2) samanaikaisesti. 

7. Yksi kierros maksaa 10 euroa. Kesän kaikki pelit laskutetaan kauden jälkeen syys-lokakuussa. 

8. Väärinkäyttötapauksissa (ei varausta omassa kalenterissa tai useampia varauksia samaan aikaan) etu evätään kuluvaksi ja seuraavaksi vuodeksi.

 Turva_logo_red.png
Sattuiko vahinko? - Sinullahan on OAJ:n jäsenvakuutus!

oajlogosininen.jpgHyvät jäsenet! Tarvitseeko opettajaryhmänne edullista kokoontumistilaa keskustassa?  Oletteko järjestämässä pienimuotoista tilaisuutta itse? Yhdistyksen toimisto on käytettävissänne.

Paikallisyhdistyksen toimistotila Kannelkadulla on jäsenten ja jäsenten sidosryhmien vuokrattavissa. Tilaan mahtuu enimmillään parikymmentä henkilöä. Tilassa on normaali keittiö esim. kahvi- ja teetarjoilua varten. Myös joitakin teknisiä apuvälineitä kokouksen pitoon löytyy. Tilaisuuteen on aina valittava vastuuhenkilö (= yhdistyksen jäsen), joka huolehtii tilan sääntöjen mukaisesta käytöstä. Varausasioissa voitte ottaa yhteyden sihteeriin, jolta saatte nopeasti tietää onko tila vapaa.

Akavalaiset jäsenedut

Mutta tiesitkö, että Sinulle kuuluvat myös kaikki akavalaisten liittojen jäsenedut. Niihin voit tutustua ja saada lisäksi jatkuvaa henkiökohtaista postia uusista eduista. Tämä vaatii sen, että rekisteröidyt käyttäjäksi. Klikkaa sivulle www.jasenedut.fi

Henkilökohtainen tiedottaminen?

Saimme ehdotuksen, että tiedottaisimme jokaiselle jäsenelle henkilökohtaista sähköpostitse. Yhdessä päädyimme siihen, ettei yhdistys voi ryhtyä postittamaan tietoja henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin. Työpaikoilla on nimetty yhteyshenkilö, jolle yhdistyksen posti lähetetään. Se on tällä hetkellä tehokkain ja nopein tapa kertoa yhdistyksemme toiminnasta. Pienillä työpaikoilla - ja miksei isommillakin - voi yhteyshenkilö välittää viestit edelleen.

Miksi tieto ei mene kaikille yhtäaikaa?

Tiedot tapahtumista julkaistaan aina siten, että ne laitetaan

- yhdistyksen nettisivuille ja facebook -sivuille (yleensä jo ennen kuin tieto lähtee työpaikoille - erityisesti facebook -sivusto on usein etuajassa!)
- lähetetään työpaikkojen (päiväkotien ja koulujen ja yksittäisten työpisteiden) yhteyshenkilöille kaikille yhtäaikaa
- nettilomake kirjaa ilmoittautumistiedot tarkasti ja ilmoittautumisjärjestys säilyy

Yhteyshenkilöiden aktiivisuudesta riippuu se miten nopeasti tieto löytyy työpaikkojen ilmoitustauluilta. Yhdyshenkilön tilapäinen poissaolo työpaikalta vaikuttaa tietysti tiedon kulkuun. Mene silloin nettisivuille, niin sama tieto löytyy sieltä.

____________________________________________________________

_______________________________

Me kaikki kuulumme alueyhdistykseen: ETELÄ-KARJALAN ALUEYHDISTYKSEN NETTISIVUT www.oajetelakarjala.fi

Kvapaa-aikalogo.jpgaikki vapaa-ajan tapahtumat löytyvät sivulta "vapaa-ajalla nyt"

Osallistu! On menoa joka lähtöön...Ehdotuksia vapaa-aikatoiminnoiksi voitte esittää toimikunnan puheenjohtajalle ja jäsenille. 

 

Tulevia tapahtumia alueellasi

Järjestäjänä OAJ Etelä-Karjala

Lue lisää OAJ Etelä-Karjalan sivulta.


YHDISTYKSEN TAUSTAA

OAJ:n Lappeenrannan seudun paikallisyhdistys aloitti toimintansa 15.1.2009. Toiminta rakennettiin entisen Lappeenrannan OAY:n pohjalle. Mukaan liittyivät Joutsenon alueen YSI-piirin jäsenet sekä toiminta-alueemme lastentarhanopettajat. Yhdistys toimii kasvatus- ja opetusalan ammateissa toimivien jäsentensä edunvalvojana. Yhdistys järjestää myös monipuolista vapaa-aikatoimintaa.

Jäsenasioissa auttaa jäsensihteeri Sanna Ruokonen oajlprjasensihteeri (a)gmail.com. Jäsenasioita voi hoitaa myös OAJ:n jäsenrekisterin avulla jasenrekisteri@oaj.fi  tai OAJ:n jäsensivuilla netissä.

Kaikissa yhdistysasioissa voit kääntyä yhdistyksen puheenjohtajan ja erityisesti käytännön asioissa sekä kyselyissä sihteerin puoleen. Parhaan avun työsuhdeasioissa saat suoraan pääluottamusmieheltä tai muilta luottamusmiehiltä.